Kır Çiçekleri Anaokulu

Vizyon: Kişiliğin %75 inin temellerinin atıldığı bu dönemi çocuklarımızın en verimli şekilde geçirmesini sağlayarak belli bir duruşu olan,ne istediğini bilen,kendinin farkında olan meraklı, araştırmacı, değer ve yargılarımıza sahip çıkan küçük bilim insanlarını ilköğretime kazandırmak en güzel vizyonumuz olmuştur.

Misyon: "Okulumuz,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; öğrencilerin sosyal, duygusal, zihinsel,psiko-motor gelişimlerini destekleyerek kendini tanıyan ve kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kirciceklerianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mah. Mehmet Akif Ersoy Caddesi Taşlıçay/ Ağrı Taşlıçay Atatürk Ortaokulu Yanı

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım İlçede şehir içi dolmuş yoktur. İlçede oturanlar okula yürüyerek ya da özel araçlarıyla gelmektedir. Ağrı merkezden gelip giden öğretmenler için ise öğretmen servisi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 30 km´dir.